Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Manók, tündérek és csodák márpedig léteznek! 

 

Mi legalábbis hiszünk abban, hogy egy csipet fantáziával, sok-sok ügyeskedéssel és egy kis gyermeki játékossággal újraalkotható az a színes világ, amiben annak idején annyira imádtunk elkalandozni. 

 

Vagy megteremthető az a mesébe illő jelen, amiről mindig is álmodtunk.

 

A Manó Dekor és Virág-ot éppen ezért hoztuk létre: mert hisszük, hogy gyönyörű virágokkal és dekorációkkal minden pillanatot picit varázslatosabbá tehetünk – még akkor is, ha az egy „szürkébb-már-nem-is-lehetne” hétfő délután. 

Csempéssz egy kis szépséget minden napba egyedi, kézzel készült virág boxainkkal, asztali díszeinkkel, kopogtatóinkkal és dekoráld az otthonod gyönyörű cserepes virágokkal! Ajándékozz káprázatosan szép csokrokat születésnap, anyák napja, névnap, vagy bármilyen más alkalmából és rendeld meg egyedi esküvői dekorációdat, hogy a „Nagy Nap” minden részlete tökéletes legyen!

 

A virágok élénk színei, amiről le sem tudjuk venni a szemünket…

Az illatok, amik belengik a pillanatot…

Az összeállítások, amik egy-egy darabot egésszé formálnak…

 

Ezek mind részei annak az elrejtett varázslatnak, ami képes beragyogni a szürkeséget, megkoronázni a legszebb eseményeket és felejthetetlenné tenni azt is, ami múlandó. 

Válogass örömmel és rendelj Tőlünk bátran, ha pedig felmerül benned valamilyen kérdés, keress minket bizalommal! Mindenben segíteni fogunk! 

Az oldal tetejére