Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Szállítási feltételek

Virágfutárunk délelőtt, vagy délutáni órákban tudja kiszállítani a kiválasztott virágboxot, koszorút, csokrot. Amennyiben temetésre lesz a virág, úgy automatikusan a rendelés leadása után hívni fogunk, hogy hova kéred pontosan a szállítást és hány órára. 

Virágfutárunk a szállítást a megadott címre egyszer kísérli meg. Ha nem találja a címzettet úgy telefonon hívja, majd 5 perces várakozás után visszaszállítja a hajdúböszörményi virágboltunkba, ahol ezután személyesen vehető át.

Kérjük pontosan ad meg a meglepni kívánt személy nevét, címét (pl. emelet, ajtó, kapucsengő, vagy bármi egyéb, ami fontos lehet).  Amennyiben aznapra kéred a szállítást előtte tájékozódjon telefonon! 

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

Ingyenes szállítás:

  • Hajdúböszörmény területén, ha minimum 5.000Ft-ért vásárolsz 
  • Magyarországon, amennyiben minimum 30.000Ft-ért vásárolsz 

Belföldi kiszállítási díjak áfával :

-Hajdúböszörmény területén belül: 500FT (5.000FT alatti vásárlás esetén)

-Előreutalás esetén: 1.590FT

-Bankkártyás fizetés esetén (előre, nem a futárnál): 1.590FT

Utánvéttel: 1990FT (Amennyiben a megrendelt termék/ek futárszolgálattal kerül/nek kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben vagy bankkártyával. Ennek díja +400FT, ezért kerül ez többe, mint az előreutalásos fizetés.) 

Külföldi címre történő megrendelés esetén a postaköltséget külön kalkulációt követően állapítjuk meg, melyet e-mailben küldünk meg Neked. Kizárólag előreutalás esetén tudjuk postázni külföldre a terméket.

A szállítási díjakat a megrendelt terméke(ek) átvételekor a Vásárló (vagy a nevében eljáró más személy) köteles a kiszállítást végző szolgáltatónál megfizetni.

A csomagokat legkésőbb a rendelés visszaigazolását követő  ( 1- 5 ) munkanapon belül szállítja a GLS futárszolgálat.

A Szolgáltató a számlát elektronikus úton megküldi a Felhasználó részére a regisztrációja során megadott e-mail címre is.

 

 

 

Az oldal tetejére